KUPIO SAM ZA 500 DINARA, A NE BIH PRODAO NI ZA 500 EVRA: Ministar Selaković objavio šta je pronašao u fioci

Novosti online

16. 02. 2023. u 17:20

MINISTAR Nikola Selaković objavio je na svom instagram profilu fotografiju "Malog žurnala", od 25. februara 1913. koji je izlazio u vreme Prvog balkanskog rata, koji je kupio kao student. Tim povodom napisao je da će dati sve od sebe da se ove godine obnovi spomen ploča na Staravinskom visu, nedaleko od Gruništa, na mestu pogibije jednog od najvećih srpskih junaka vojvode Vuka (Vojina Popovića).

КУПИО САМ ЗА 500 ДИНАРА, А НЕ БИХ ПРОДАО НИ ЗА 500 ЕВРА: Министар Селаковић објавио шта је пронашао у фиоци

Foto: Printskrin/Instagram/nikolaselakovic.official

- Sređujući jutros fioku u svojoj momačkoj sobi u roditeljskom stanu pronašao sam 17. broj „Malog žurnala" od 25. februara 1913. koji je izlazio u vreme Prvog balkanskog rata. Kupio sam ga kao student od jednog Roma na Kalenića pijaci 2004/5. godine za 500 dinara i bio presrećan.

Kako vreme prolazi sad ga ne bih prodao ni za 500€.
Daću sve od sebe da ove godine zajedno sa @dobrovoljci1912_1918 i Republičkim zavodom za zaštitu spomenika kulture Srbije naše @minrzs.gov.rs obnovimo spomen ploču na Staravinskom visu, nedaleko od Gruništa, na mestu pogibije jednog od najvećih srpskih junaka vojvode Vuka (Vojina Popovića) - piše na Instagram profilu ministra Selakovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno!