ŠEŠELJ OTKRIO KAKO JE SMRŠAO 25 KILOGRAMA: Lider radikala otkrio šta jede - Žena neće da me hrani (VIDEO)

Novosti online

11. 02. 2023. u 17:58

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj otkrio je za "Novo vikend jutro" TV Pink kako je smršao 25 kilograma.

ШЕШЕЉ ОТКРИО КАКО ЈЕ СМРШАО 25 КИЛОГРАМА: Лидер радикала открио шта једе - Жена неће да ме храни (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/ ALEXA STANKOVIC

Naime, Šešelj je rekao da jede slaninu i čvarke, ali umereno, kao i to da je kozje mleko najzdravije.

Šešelj je na pitanje šta je doručkovao otkrio da je jeo kajmak.

- Vidiš da sam izgubio 25 kila. Žena neće da me hrani. Skinula me je sa hrane - rekao je Šešelj šaljivo, na šta ga je voditeljka pitala kako to da sme da jede kajmak:

- Svaki čovek sme da jede masno, ako nije baš nešto bolestan, ali da jede umereno. Slanina je mnogo zdrava kad se jede umereno. Čvarci su zdravi kad se jedu umereno. Slanina je zdrava, pogotovo ako je svinja odgojena prirodnom hranom. Svinja svakog dana mora da pojede i porciju deteline - kazao je predsednik SRS.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas