ĐACI U NOVOM PAZARU KONAČNO BEZBEDNI Ministar Vesić: Postavljena ograda na ''Stazi smrti'' u novopazarskom naselju Lukare

Novosti onlajn

25. 12. 2022. u 17:20

MINISTAR saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture je u svojoj objavi na Fejsbuku istakao da je na osnovu dogovora koji je postigao sa gradonačelnikom grada Nihatom Biševcem i građanima novopazarskih naselja Lukare, Mur i Selakovac postavljena zaštitna ograda u naselju Lukare.

ЂАЦИ У НОВОМ ПАЗАРУ КОНАЧНО БЕЗБЕДНИ Министар Весић: Постављена ограда на Стази смрти у новопазарском насељу Лукаре

Foto Tanjug

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić je na svom Fejsbuk nalogu objavio da je postavljena ograda na tzv. ''Stazi smrti'' u Novom Pazaru, gde je nedavno tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći petnaestogodišnja devojčica Melisa Zečević.

Ministar Vesić u svojoj objavi na društvenoj mreži napisao da je na osnovu dogovora koji je  postigao sa gradonačelnikom grada Novi Pazar Nihatom Biševcem i građanima naselja Lukare, Mur i Selakovac postavljena je zaštitna ograda u naselju Lukare.

- 'Đaci OŠ “Jošanica” koji tu prolaze svaki dan sada su konačno bezbedni.

Do srede počinje postavljanje zaštitnih platformi u prvoj fazi na regionalnom putu pored škola. I to je tako''… - naveo je u objavi ministar Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

Podsetimo, 12. decembra ove godine u saobraćajnoj nesreći, na pešačkom prelazu, stradala je petnaestogodišnja devojčica kada je krenula u školu. Novopazarska policija tada je saopštila je da su privedena dvojica vozača osumnjičenih da su učestvovali u saobraćajnoj nesreći. Petnaestogodišnja devojčica podlegla je povredama na licu mesta.

Nju je na pešačkom prelazu, kolima udario sedamnaestogodišnji mladić koji je upravljao golfom sa probnom vozačkom dozvolom. Sumnja se da je nakon toga, S.Ć. (58) kombi vozilom prešao preko tela devojčice i napustio lice mesta.

Sedamnaestogodišnji mladić sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a S.Ć. za krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna