PROVOD PORED DINOSAURUSA: "Novogodišnja čarolija" u Kruševcu, počinje da radi i klizalište klizače

S.BABOVIĆ

21. 12. 2022. u 17:52

KLIZALIŠTE u Kruševcu počinje sa radom za samo dva dana, a u Turističkoj organizaciji grada najavljuju i brojne zabavne programe.

ПРОВОД ПОРЕД ДИНОСАУРУСА: Новогодишња чаролија у Крушевцу, почиње да ради и клизалиште клизаче

Foto: Turistička organizacija Kruševac

Kao i prošle godine, klizači će dobiti svoj prostor u popularnom parku Šarengrad, na Bruskom putu. Zajednički projekat Turističke organizacije i Sportskog centra Kruševac je prošle godine izazvao veliko interesovanje. Organizatori veruju da će se interesovanje ponoviti i 23.decembra od 17,30, kada će otvaranje klizališta pratiti i zabava sa animatorima za decu. Od 27. do 30. decembra odvijaće se i poseban program, “Novogodišnja čarolija”,sa brojnim muzičkim i drugim kreativnim sadržajima za decu.

Šarengrad je ubedljivo najpopularniji park u Kruševcu, ali i u Srbiji, bar po interesovanju pokazanom na “Google Street view” aplikaciji. Prošle godne bio je među pet najpretraženijih lokacija u Srbiji. Iste godine zabeleženo je i više od 100.000 posetilaca, a trend da je Šarengrad obavezna stanica turistima koji posete Kruševac, nastavio se i ove godine.

I u zimskim mesecima, posetioci mogu videti 20 vernih replika dinosaurusa u okviru Dino-kompleksa,a u ponudi su i igraonice za decu svih uzrasta, mobilijari na otvorenom. Tu su i restoran i suvernica,a od ove godine i mobilna opservatorija za posmatranje fenomena na nebu. Za one koji dolaze van grada, lokacija Šarengrada je na periferiji Kruševca, na putu za Kopaonik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)