VAŽNA ULOGA U MISIJAMA: General Milan Mojsilović uverio se u osposobljenost sastava

V. N.

12. 11. 2022. u 19:31

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović obišao je juče sa saradnicima jedinicu iz sastava Brigade veze, razmeštenu u garnizonu Raška.

ВАЖНА УЛОГА У МИСИЈАМА: Генерал Милан Мојсиловић уверио се у оспособљеност састава

Foto Vojska Srbije

- General Mojsilović je tom prilikom sagledao kapacitete za održavanje neprekidnosti telekomunikaciono-informatičkog obezbeđenja Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i uverio se u odličnu osposobljenost profesionalnog sastava za realizaciju namenskih zadataka - saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Po završetku obilaska, načelnik Generalštaba je odao priznanje pripadnicima jedinice na posvećenom i odgovornom radu, istakavši da su u potpunosti odgovorili svom zadatku i stvorili uslove za efikasno funkcionisanje zadejstvovanih telekomunikacionih i informatičkih servisa.

General Mojsilović je, takođe, naglasio da će se i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim radom, kako na izgradnji sposobnosti Brigade veze, tako i na daljem unapređenju uslova za život i rad pripadnika ove jedinice koja ima važnu ulogu u realizaciji misija i zadataka Vojske Srbije.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!