NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA: Uručene ovogodišnje stipendije kompanije Meridian

Promo

19. 10. 2022. u 16:00

DESETKA se na ispitu retko dobija, za nju je mnogo više potrebno od standarnog znanja, kako često profesori znaju da kažu.

НАЈБОЉИ СА НАЈБОЉИМА: Уручене овогодишње стипендије компаније Меридиан

Foto: Promo

Potrebno je da toga dana briljirate, budete najbolji ili barem među najboljima. A kada se dobije, pamti se, prepričava i predstavlja izvor ponosa i motivacije za dalje školovanje.

Ima i onih studenata kojima je ova ocena uobičajna, gotovo rutinska praksa. Ovo je jedina ocena na koju su navikli, pa tako svoje školovanje okončaju bez greške, što ih čini najboljim studentima u Srbiji.

Kompanija Meridian, dvodecenijski lider u industriji igara na sreću, treću godinu zaredom sprovodi akciju nagrađivanja najboljih studenata u Srbiji. Brend koji posluje na preko 30 regionalnih i svetskih tržišta i ove godine je ugostila i nagradila najbolje studente iz domaćih univerzitetskih centara Srbije, pa su najbolji studenti iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca imali priliku da vide kako izgleda jedan radni dan u najdinamičnijoj i najbrže rastućoj digitalnoj industriji.

Čast da budu nagrađeni pripala je Jeleni Vesković (Tehnološko-metalurški fakultet Beograd), Milici Dukanac (Ekonomski fakultet Kragujevac), Jani Stajić (Mašinski fakultet Niš) i Draganu Turanjaninu (Medicinski fakultet Novi Sad). Sve desetke u indeksu samo su formalna potvrda impresivnih znanja i veština koje ovi mladi ljudi imaju i o kojima će uskoro čuti čitava Srbija.

Foto: Promo

"Počastvovana sam što sam pozvana da budem deo ovakvog događaja. Gest kompanije Meridian samo je podstrek za dalji rad i usavršavanje", istakla je Jelene Vesković sa Tehnološko-metalurškog fakulteta.

„Veoma prijatno iskustvo. Dobro je što smo videli jedan prosečni radni dan i tako se privikavamo na ulazak na tržište rada. Veoma mi je drago da kompanija Meridian pokazuje ovakav znak pažnje studentima“, ocenio je Dragan Turanjanin sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

Utiske i impresije nije štedela ni Milica Dukanac, jedina studentkinja sa prosekom deset na Univerzitetu u Kragujevcu: „Želim da pohvalim kompaniju Meridian kao društveno odgovornu kompaniju i istaknem kako je u današnjem poslovnom okruženju od velikog značaja da kompanije koje posluju u našoj zemlji na određeni način doprinesu zajednici u kojoj rade i žive”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a