Odgovore objavljujemo u celosti bez izmena

Nikola

19.10.2022. 01:42

Питање за организацију 28.јул: Да ли сте присвојили акцију у Расинском округу као своју, а да прстом нисте мрднули?! Знате на шта мислим, у питању је изградња куће за вишечлану породицу.... Само сте дошли и налепили своју рекламу и акцију представили као своју! То је један од примера... Али нисте једини који на туђој муци зарађује милионе! Подршка за новинара/ку који се упустио у одмотавању клупка, само напред... Следећи треба да Вам буди они са честиткама по граду...

Mita

19.10.2022. 16:33

Ko može da im veruje ?! Samo su priznali da im finansijske kontrole vrši " neko" iz Kanade !? Pa gde oni "operišu " skupljaju "pomoć " , u Srbiji ili u Kanadi ? Vidi se da tu nisu čista posla , zato treba naša finansijska policija da ih uzme pod "lupu" , pa da se vidi šta oni " muljaju" ovde kod nas . A oni nisu jedini .

Racuni i cifre

19.10.2022. 17:59

А да ли има и један једини рачун приказан на сајту, нека цифра јасно исказана, а да није паушална и процењена" итд.? Ја нешто не видех то код њих? Баш Новости немају другог посла, него да троше десет чланака на неког тек тако. Мени је сумњиво... Притом са њихове мејлинг листе се не може одјавити, испробао сам десетину пута,увек стиже са различите адресе нови мејл.