ZASLUŽENO POVERENJE ČITALACA: Nastavile da se nižu čestitke "Novostima" povodom rođendana

V. N.

17. 10. 2022. u 07:00

ČESTITKE povodom 69 rođendana "Večernjih novosti" nastavile su da se nižu i dan nakon same godišnjice.

ЗАСЛУЖЕНО ПОВЕРЕЊЕ ЧИТАЛАЦА: Наставиле да се нижу честитке Новостима поводом рођендана

Foto D. Milovanović

ALEN ŠERANIĆ, MINISTAR ZDRAVLjA RS

ZASLUŽENO POVERENjE ČITALACA

"VEČERNjE novosti" sinonim su za tradiciju, trajanje i negovanje neprolaznih vrednosti, te pažljivi hroničar vremena koji je građanima uvek donosio proverene i pravovremene informacije o najvažnijim događajima u našem regionu i svetu. Poverenje javnosti koje tako dugo uživate može biti rezultat samo predanog rada i visokog nivoa profesionalizma, što vam može služiti na ponos.

* * * * * * * *

VIDOJE PETROVIĆ, GRADONAČELNIK LOZNICE

ZAJEDNO PARTNERI ZA PRIMER

ŽELIM da istaknem da mi, iz Vukovog kraja, odavno sa vama nismo samo na relaciji "Novosti" - čitaoci, već partneri za primer. Zajedno smo uspeli da obnovimo Vukovu spomen-kuću i da reafirmišemo Vukov sabor. I sadržajem i akcijama "Novosti" neguju tradiciju, ali i prate savremene medijske tokove.

* * * * * * * *

SAŠA NIKOLIĆ, PREDSEDNIK OPŠTINE KLADOVO

OBJEKTIVNI I BRZI

ZAHVALjUJEMO se na objektivnom i pravovremenom informisanju građana o dešavanjima iz našeg lepog Kladova. U nadi da ćemo nastaviti kvalitetnu saradnju, želimo vam puno uspeha u daljem radu.

* * * * * * * *

ALEKSANDAR MILIKIĆ, GRADONAČELNIK BORA

DOSLEDNI NOVINARSKOJ ETICI

DECENIJE vašeg rada svedoče o kvalitetu jedne uspešne medijske kuće koja je ostala dosledna novinarskoj etici i zadržala poštovanje i poverenje čitalaca. Čestitam vam 69. rođendan sa željom da i u budućnosti ostanete dnevni list kome se zbog objektivnosti i istinitog izveštavanja veruje.

* * * * * * * *

NIKOLA LUKAČ, GRADONAČELNIK KIKINDE

OSTANITE VELIKI I NAJČITANIJI

"NOVOSTI" su velika kuća i jedne od najčitanijih novina. Čestitam vam prvih 69. godina i da nastavite sa pravovremenim i tačnim izveštavanjem. Da i dalje donosite tekstove i teme koji će biti izuzetno čitani, kao i do sada. Istovremeno zahvaljujem vam na interesovanju za događaje i dešavanja u Kikindi i izveštavanje o tome.

* * * * * * * *

MILUN TODOROVIĆ, GRADONAČELNIK ČAČKA

USPEŠAN TIM PROFESIONALACA

OVAJ značajan jubilej je potvrda prave vrednosti svakog člana tima Kompanije "Novosti". Zahvaljujući njihovom radu i profesionalizmu vaša kompanija uspešno deluje na medijskom prostoru Srbije već skoro punih sedam decenija. Želim vam svako dobro.

* * * * * * * *

PREDRAG MILANOVIĆ, PREDSEDNIK OPŠTINE SVILAJNAC

HRONIČARI ZBIVANjA

OVAKO duga tradicija govori o značaju lista, koji tačno, istinito i pravovremeno informiše građane Srbije. "Novosti" su list koji je uvek tačno i precizno izveštavao o Svilajncu, bilo da se radi o ljudima ili o institucijama. Zapravo, on je postao hroničar ljudi i zbivanja u našoj opštini.

* * * * * * * *

PREDRAG TERZIĆ, GRADONAČELNIK KRALjEVA

VAŽNE I LOKALNE TEME

"NOVOSTI" se izdvajaju kvalitetom, objektivnošću i načinom na koji se plasiraju tačne i precizne informacije. Od izuzetnog je značaja što veliku pažnju pridaju lokalnim temama širom Srbije. Svakodnevno druženje sa našim i vašim listom praktično je porodična tradicija jer je još moj deda redovno kupovao i čitao "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)