NESTAO U NOVOM SADU NAKON OBELEŽAVANJA „OLUJE“: Porodica već deset dana traga za Goranom DŽunićem iz Kikinde

R.Š.

14. 08. 2022. u 11:20

PORODICA Džunić iz Kikinde već deset dana traga za svojim Goranom koji se nije vratio iz Novog Sada, gde je otišao 4. avgusta, na skup kojim je obeležena godišnjica egzodusa u „Oluji“.

НЕСТАО У НОВОМ САДУ НАКОН ОБЕЛЕЖАВАЊА „ОЛУЈЕ“: Породица већ десет дана трага за Гораном Џунићем из Кикинде

FOTO: Privatna arhiva

Njegov brat Dragan veruje da je živ i ne gubi nadu da će ga naći, posebno posle poslednjih informacija da je Goran viđen u utorak, u Zrenjaninu.

 - Moj brat Goran otišao je organizovano, autobusom iz Kikinde u Novi Sad, na obeležavanje „Oluje“. Međutim, do danas se nije vratio kući. Mi verujemo da je živ i da ćemo ga uskoro pronaći, jer smo dobili informacije da je u utorak viđen na kružnom toku u Zrenjaninu, prema Elemiru. Viđen je kako ide peške, bez majice, a onda i kako sedi na kružnom toku, sa flašicom vode u ruci. Mi se nadamo da se kreće prema Kikindi i da ćemo se uskoro sresti – navodi Dragan Džunić, brat nestalog Gorana.

Osim ove, još nekoliko informacija daje veliku nadu porodici da je Goran živ, jer je dan nakon nestanka viđen na jednom salašu u okolini Novog Sada, prema Žablju.

 - Jedan čovek nam se javio i rekao da je kod njega na salašu bio čovek koji je tražio vodu. Rekao je da se zove Goran Džunić i opis koji je dao taj čovek odgovara izgledu mog brata – rekao nam je Dragan, koji je u nedelju policiji u Kikindi dostavljao nove informacije koje poordica ima o nestalom Goranu.

Brat nestalog Gorana kaže da Goran nije imao psihičke tegobe, ali jeste sklon alkoholu, što je, navodi, bio i razlog razvoda braka.

Posle toga, Goran je živeo sam, ali nije bio sklon lutanjima.

U Novi Sad je otišao bez telefona i ličnih dikumenata.

Nestali Goran Džunić ima 47 godina i njegov nestanak porodica je prijavila policiji u Novom Sadu, Kikindi i Zrenjaninu.

KONATAK TELEFON

Dragan Džunić kaže da se on i majka Gordana nadaju da će Goran biti pronađen živ i zdrav. Svi koji su ga možda videli mogu da se jave bilo kojoj policijskoj stanici ili da obaveste Dragana na broj: 0604284771

BONUS VIDEO:

Majka Milana koji je povređen u obračunu u Nišu: Rekli su mi da se ne plašim, ali me nisu utešili

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna