U SRBIJU STIŽE NEVREME: RHMZ objavio i dva upozorenja

Novosti online

27. 07. 2022. u 17:38

DANAS su u zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije moguće kratkotrajne vremenske nepogode uz obilne pljuskove sa grmljavinom, grad i jak olujni vetar, saopštio je RHMZ

У СРБИЈУ СТИЖЕ НЕВРЕМЕ: РХМЗ објавио и два упозорења

Novosti

Prema najnovijoj najavi RHMZ nevreme će se premeštati od Zlatiborskog do Pčinjskog okruga.

– Oblačnost, koja na području jugozapadne Srbije uslovljava pljuskove s grmljavinom, u naredna dva sata premeštaće se preko Zlatiborskog, Moravičkog i Raškog okruga ka centralnoj Srbiji. Izolovana pojava pljuskova s grmljavinom u narednom satu očekuje se i na području Pčinjskog okruga – stoji u najavi.

Upozorenja

RHMZ izdao je i dva upozorenja. Jedno se odnosi na vremenske nepogode, dok je drugo za ekstremne vrućine koje nam dolaze.

– Danas u zapadnim i jugozapadnim krajevima lokalno su moguće kratkotrajne vremenske nepogode: obilni pljuskovi sa grmljavinom, pojava grada i jak i olujni vetar.

– U petak (29.07.) u celoj zemlji, a u subotu (30.07.) još samo na jugu veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 36 °S, a u Beogradu u petak oko 35 °S.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

DOSAD NEVIĐENO! Košarkaške sudije ostale u neverici zbog navijača na meču Evrolige Partizan - Zvezda i uradile ovo (VIDEO)