IZMEĐU MEMŠE I SAKALE, IZMEĐU KLASIKE I MODERNOG: Dobro poznati lanac koji garantuje ugodan odmor i dobru uslugu

Promo

22. 05. 2022. u 16:00

Na samo 600m od novog turističkog centra Memša, a par kilometara od aerodroma i starog centra, Sakale, nalazi se Marriott Beach Resort Hurghada 5*- dobitnik brojnih nagrada i nosilac sertifikata za uslugu visokog kvaliteta.

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу

Foto: Promo

Hotel čuva tradiciju lanca čije ime govori o pouzdanosti i dobroj usluzi, ali se uprkos godinama, i dalje ubraja u one sa najkvalitetnijom uslugom. Velelepna šestospratna zgrada, sa 283 smeštajne jedinice, osim brojnih barova i restorana, gostima je na raspolaganju privatna peščana plaža, na kojoj se, naravno ne doplaćuje upotreba peškira, suncobrana i ležaljki. Posebna atrakcija je malo privatno ostrvo u sklopu plaže kompleksa, do kojeg se dolazi mostićem.

Foto: Promo

 

Za najmlađe, hotel Marriott Beach Resort Hurghada 5* ima dečiji bazen i mini klub, a animacija je tu i za ostale – teniski i skvoš tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, pikado, ali pre svega bazeni i spa centar, u kojem se uz doplatu, gosti mogu služiti saunom, teretanom i đakuzijem.

Hotel ima 283 smeštajne jedinice od kojih je 25 apartmana. Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, internet, SAT TV, fen za kosu, sef, balkon, set za čaj i kafu. Standardne i deluxe sobe razlikuju se po veličini. Hotel u svojoj ponudi ima jednosobne i dvosobne apartmane koji se nalaze u drugoj liniji, gosti mogu da koriste bazen i plažu hotela.

Foto: Promo

 

Marriott Beach Resort Hurghada 5* nudi uslugu All Inclusive, ali i uslugu polupansiona. Pored glavnog restorana, u kojem se na bazi samoposluživanja, može izabrati između više jela po hotelskim pravilima, hotel ima i a la carte italijanski restoran Tuscany, kao i nekoliko barova. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Foto: Promo

 

U ponudi agencije 1 A Travel su i mnogi drugi hoteli u Hurgadi, koji su simbol dobrog odnosa kvaliteta i cena.

Foto: Promo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života