VASKRS ĆE DOČEKATI U OBNOVLJENOM DOMU: Samohrani otac iz Istoka u novoj kući nakon strašnog požara (FOTO)

D. Z.

23. 04. 2022. u 14:53

RADAN Džolić, samohrani otac dvoje dece kome je krajem januara usled loših instalacija potpuno izgorela kuća u povratničkom selu nadomak Istoka, dočekaće Vaskrs u obnovljenom domu.

ВАСКРС ЋЕ ДОЧЕКАТИ У ОБНОВЉЕНОМ ДОМУ: Самохрани отац из Истока у новој кући након страшног пожара (ФОТО)

Foto: Kancelarija za KiM

Kako je na svom fejsbuk profilu saopštio dr Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Radovanu je sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju potpuno obnovljen dom, donet je novi nameštaj i pokućstvo, a Džoliće je danas obišao i predsednik Privremenog organa opštine Istok Kosta Belošević.

Foto: Kancelarija za KiM

- Kada ga je zadesila ova nevolja, obećali smo da ćemo mu pomoći i to smo obećanje i ispunili. Najvažnije je da će Radan Džolić moći da obeleži Vaskršnje praznike u obnovljenoj kući sa svojom decom. To je naš glavni zadatak u Kancelariji za KiM, da pomažemo našem narodu i rešavamo svakodnevne, egzistencijalne probleme-istakao je direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković i dodao da je Džolić preneo zahvalnost Kancelariji za KiM i Privremenom organu na pomoći i podršci, ali da se Kancelarija za Kosovo i Metohiju zahvaljuje Radanu što se vratio na Kosovo i Metohiju i što čuva svoje ognjište.

- To je za nas najveća nagrada-zaključio je u objavi na fejsbuk nalogu dr Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

BONUS VIDEO: U SVOM DOMU POSLE 22 GODINE - Marija Novaković uz suze ušla u stan u Prištini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)