MINISTAR VULIN: Ne krijemo da smo ponosni na snagu Srbije i vrednosti koje simbolizuje naša trobojka

Novosti online

06. 04. 2022. u 14:12

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas na Graničnom prelazu Gradina svečanom podizanju zastave Republike Srbije uz intoniranje himne na novom jarbolu, koji je po njegovom naređenju postavljen u visini od 45 metara.

МИНИСТАР ВУЛИН: Не кријемо да смо поносни на снагу Србије и вредности које симболизује наша тробојка

Foto: MUP

- Kako se odnosimo prema zastavi, tako se odnosimo prema državi. Sa jarbola visokog 45 metara vijori se naša trobojka. Aleksandar Vučić je ojačao i uredio Srbiju i to mora da se vidi na svakom koraku u našoj državi. Veliki istorijski narodi neguju kult države i njenih simbola. Srbi su veliki istorijski narod i ne krijemo da smo ponosni na snagu Srbije i vrednosti koje simbolizuje naša trobojka - istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar policije Aleksandar Vulin posebno se zahvalio Republičkoj direkciji za imovinu i direktoru Jovanu Vorkapiću koji su obezbedili sredstva za izradu jarbola od 45 metara.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin takođe je pohvalio izuzetan i efikasan rad granične policije na Gradini i podsetio da su, pre dva dana, pripadnici Regionalnog centra granične policije prema Bugarskoj u kombiju zatekli 30 iregularnih migranata koji su na nedozvoljen način ušli u našu zemlju.

- Granična policija ostvarila je odlične rezultate na suzbijanju narkotika, tokom prethodne godine na Gradini, samo u jednoj akciji granična policija je sprečila da se 13 kilograma heroina nađe na ulicama i dođe do naše dece, dok je u drugoj akciji zaplenila oko 53 kilograma marihuane. Ovo su veliki uspesi i podvizi srpske granične policije - istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KOLIKO JE JAKA? Evo kako da izmerite procenat alkohola u domaćoj rakiji