VULIN: Pokret socijalista neće menjati stranu, Aleksandar Vučić je naš predsednik

Novosti online

06. 04. 2022. u 12:23

PRE izbora sam upozoravao da ako budu mogli da sakupe jedan glas više od Aleksandra Vučića i naše koalicije, ujediniće se svi, samo da sruše Aleksandra Vučića - izjavio je ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući najave postizbornih koalicija na nivou grada Beograda i udruživanje svih političkih partija protiv Aleksandra Vučića

ВУЛИН: Покрет социјалиста неће мењати страну, Александар Вучић је наш председник

Foto: Tanjug

- I to se najbolje vidi na primeru Beograda. Sada bi zajedno da idu NATO sledbenici i pristalice članstva Srbije u ODKB, evrofanatici i ogorčeni protivnici Evropske unije, slučajni Srbi i veliko Srbi, monarhisti i republikanci, gej aktivisti i homofobi, a samo da se dohvate budžeta grada Beograda- naveo je Vulin.

- Niko od njih nema nijedno političko uverenje, nema ideologiju ili princip, ali zato svako od njih ima nezasitu pohlepu. Pokret socijalista neće menjati stranu, niti svoja uverenja. Možemo na vlast, možemo u opoziciju, ali Aleksandar Vučić je naš predsednik, a njegova politika je naša politika, mi smo saborci i to se neće menjati - izjavio je ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući najave postizbornih koalicija na nivou grada Beograda i udruživanje svih političkih partija protiv Aleksandra Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna