VULIN ČESTITAO DAN POLICIJE REPUBLIKE SRPSKE: Plodove vaše borbe uživaju i generacije koje posle nas dolaze

Novosti online

04. 04. 2022. u 10:05

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin čestitao je Dan policije Republike Srpske ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču.

ВУЛИН ЧЕСТИТАО ДАН ПОЛИЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Плодове ваше борбе уживају и генерације које после нас долазе

Foto: MUP

- Obeležavanje dana kada je uspostavljena policija Republike Srpske je povod da se setimo nesebične žrtve 782 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su svoje živote zauvek ugradili u njene temelje. Uloga policije Republike Srpske u Odbrambeno-otadžbinskom ratu je nemerljiva, a plodove vaše borbe uživaju i generacije koje posle nas dolaze - navodi se u čestitki ministra Vulina.

- Uveravam Vas da će Republika Srpska u rukovodstvu Republike Srbije uvek moći da pronađe oslonac onda kada je teško, ali i onda kada je neophodno unapređivati kapacitete bezbednosnih institucija Republike Srpske, na korist svim Srbima gde god živeli. Još jednom Vam čestitam Dan policije Republike Srpske i želim da kao i svih prethodnih decenija ljubomorno čuvate stečenu slobodu, na ponos čitavog srpskog naroda - stoji u čestitki ministra Vulina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!