RADOVAC OSLOBOĐEN OPTUŽBE ZA UBISTVO, NAĐEN MRTAV: Aleksa presudio navijaču, izvadio revolver i ispalio u njega tri hica

Novosti online

10. 02. 2022. u 19:16

ALEKSA Vasiljević (29), navijač Rada koji je oslobođen optužbi da je u maju 2018. ubio svog nekadašnjeg prijatelja i navijačkog saborca Ognjena Žanića, nađen je mrtav u svom stanu u Beogradu.

РАДОВАЦ ОСЛОБОЂЕН ОПТУЖБЕ ЗА УБИСТВО, НАЂЕН МРТАВ: Алекса пресудио навијачу, извадио револвер и испалио у њега три хица

Foto: Društvene mreže

Vasiljević je u žižu javnosti došao 2018. kada je bio osumnjičen da je uz pomoć prijatelja brutalno likvidirao Žanića. Međutim, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Dejana Rutalja i Aleksu Vasiljevića od optužbi za ubistvo Ognjena Žanića u parku na Čukarici 24. maja 2018. godine.

- Vasiljević ja nađen mrtav u svom stanu na Banovom brdu pre četri meseca, tačnije 16. oktobra. Sumnjamo da se predozirao, jer se i ranije pričalo da koristi narkotike,ali ne znamo šta je obdukcija utvrdila - kaže prijatelj mladića.

Foto: Društvene mreže

Aleksa i Dejan su inače, bili prijatelji iz detinjstva, a sa ubijenim Žanićem se znaju sa tribina. Inače, oslobođeni optužbi za ubistvo su odranije poznati policiji zbog teških krivičnih dela.

- Aleksa je pre nego što je završio u pritvoru zbog sumnje da je ubio Žanića osuđivan zbog razbojništva. Inače, on je nedugo pre ubistva pušten iz zatvora. Na Čukarici je bio poznat po problematičnom i konfliktnom ponašanju. Pre nego što je neko ubio Žanića utvrđeno je da je Aleksa imao neku bezazlenu svađu sa njim - podseća sagovornik.

Rutalj i Vasiljević, podsetimo, bili su optuženi da su tog dana u čukaričkom parku ubili Žanića, pošto su ga prethodno "navukli" da tu dođe. Žunić je inače sedeo na klupi ispred zgrade u kojoj živi i čekao nekog. Međutim, dok je Ognjen sedeo na klupi, prišla su mu dvojica muškaraca, a zatim je jedan od njih izvukao revolver i ispalio tri hica u Žanića. Mladić je u teškom stanju prevezen na Urgentni centar, a uprkos borbi lekara, ubrzo je preminuo.

BONUS VIDEO - ŽESTOKA TUČA NAVIJAČA NA KARABURMI: Gorele baklje, razbijen automobil - policija rasterala nasilnike

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili