TRAŽE ZATVARANJE VRTIĆA: Sindikati predškolskih ustanova predlažu mini-raspust

B.B.

08. 02. 2022. u 13:46

SAMOSTALNI sindikat predškolskog vaspitanja i obrazovanja Srbije i GSPRS "Nezavisnost" uputili su Kriznom štabu i Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja zahtev da vrtići budu zatvoreni od 14. do 18. februara.

ТРАЖЕ ЗАТВАРАЊЕ ВРТИЋА: Синдикати предшколских установа предлажу мини-распуст

Foto D. Dozet

Kako se navodi u dopisu, s obzirom na povećanja broja obolelih i predviđanja da se pik ovog talasa očekuje sredinom meseca, sindikalci smatraju da bi se mini-raspustom "napravio epidemiološki rez i doprinelo smanjenju broja obolelih u predškolskim ustanovama, odmor i predah od stresa izloženosti zbog rada u punom obimu, u uslovima epidemiološke situacije i više krugova zaražavanja".

Takođe, za vreme pauze bi, prema njihovom predlogu, mogla da se uradi dodatna dezinfekcija prostora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!