JURIĆ PROGOVORIO O POTRAZI ZA PERIŠEM: Imam nadu da bi Matej mogao da bude živ - ključ je bazna stanica

Novosti onlajn

05. 02. 2022. u 11:05

NOVIH informacija o Mateju Perišu koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra nema ni nakon 36 dana intenzivne potrage.

ЈУРИЋ ПРОГОВОРИО О ПОТРАЗИ ЗА ПЕРИШЕМ: Имам наду да би Матеј могао да буде жив - кључ је базна станица

Foto: Printscreen/TV Pink

Hrvatska policija je ponovo dolazila u Beograd kako bi se raspitali o toku istrage nestanka Splićanina Mateja Periša (27) koja traje više od mesec dana.

O saradnji hrvatske i srpske policije pričao je Igor Jurić, osnivač Centra za nestalu i zlostavljanu decu, za HRT.

- Čini mi se da je ovo jedna uobičajena saradnja, ali mogu reći da je za nas u Srbiji svaki dolazak hrvatskih policijskih službenika važan. Očekujemo možda neke nove dokazne materijale i informacije i saznanja koja bi mogla pomoći u pronalaženju Mateja - kazao je Jurić.

Matej Periš, Foto Tviter

Jurić je naveo da je sve pod nekim zavetom ćutanja, zbog čega dolazi do pojave raznih spekulacija i teorija zavere što uopšte nije dobro ni za istragu, a naročito za Matejevu porodicu.

- Mislim da je sada ključna ova vrsta potrage i to zato što se pomoću baznih stanica i mobilnog može doći do određenih dokaza. Taj je način potrage bio ključan u pronalasku Tijaninog ubice i Tijaninog tela. Upravo zbog toga, što je bazna stanica uhvatila signal dva i po sata posle - imamo neku nadu da bi Matej mogao da bude pronađen živ - zaključio je Igor Jurić.

BONUS VIDEO:

SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI: Pogledajte gde je Mateja svratio pre nego što mu se gubi trag

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!