OGLASIO SE OTAC SPLIĆANINA NESTALOG U BEOGRADU: Matej je dobar momak, ne bi otišao a da se nikome ne javi

Novosti onlajn

02. 01. 2022. u 07:34

U MEDIJIMA se oglasio Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja, koji kaže da je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje ceo život.

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ СПЛИЋАНИНА НЕСТАЛОГ У БЕОГРАДУ: Матеј је добар момак, не би отишао а да се никоме не јави

Foto: Printskrin

Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Matejevom nestanku ili trenutnoj lokaciji da se jave policiji.

Na službenoj web stranici MUP-a posvećenoj nestalim osobama, Nestali.hr, objavljena je informacija o Splićaninu koji je nestao u Beogradu. Nestanak je prijavljen juče.

Foto: Printskrin

Splićanin Matej Periš (27) je posljednji put viđen pre dva dana u jednom noćnom klubu u Beogradu. Na sebi je imao crnu majicu, farmerke i crne patike s belim đonom.

Visok je 188 centimetara, jače je telesne građe, plave kose i očiju.

Matejeva porodica poslala je poruku javnosti: "Svaka nam je informacija zlata vredna. Ako nešto znate, molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima."

- Matej je inače miran momak i sportista. Diplomirani ekonomista, ne bi sam otišao a da se nikome ne javi - rekao je Matejev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudija.

Mladić se nije javio roditeljima i isključen mu je mobilni telefon.

Porodici se javila i hrvatska ambasada u Beogradu koja kontaktira s policijom.

Nenad Periš kaže kako je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje ceo život. Oni su svi dali svoje iskaze policiji, a proveravaju se i nadzorne kamere kluba.

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024