NIŠTA O DOGAĐAJU: Mihajlovska komentarisala odnos novinarke N1 prema događaju vezanom za osobe sa invaliditetom - "Pitala je o Rio Tintu"

Novosti onlajn

28. 12. 2021. u 21:06

LjUPKA Mihajlovska, aktivistkinja Stranke moderne Srbije Tatjane Macure, komentarisala je na svom Fejsbuk profilu odnos novinarke televizije N1 prema danas održanom događaju koji se ticao digitalizacije usluge izdavanja parking nalepnice za osobe sa invaldiitetom.

НИШТА О ДОГАЂАЈУ: Михајловска коментарисала однос новинарке Н1 према догађају везаном за особе са инвалидитетом - Питала је о Рио Тинту

Foto: Printscreen Facebook/Ljupka Mihajlovska

Naime, kako je Mihajlovska istakla, novinarka N1, Žaklina Tatalović, na konferenciji nije postavila nijedno pitanje vezano za sam događaj, već je postavljala pitanja o Rio Tintu. 

- Moram da dodam da sam razočarana odnosom medija prema današnjem događaju koji se ticao digitalizacije usluge izdavanja parking nalepnice za osobe sa invaldiitetom.

Nijedno pitanje o temi, a Žaklina Tatalović je držala ljude 45 min postavljajući na svoj sadistički način besomučno pitanja o Rio Tintu.

- Dok je trajalo obraćanje nije ni bila u sali. Meni to govori da njih građani ne zanimaju, već senzacija. Danas pola dnevnika N1 sa tog skupa, a ni reči o povodu događaja.

- Ja se pitam da li je njihov posao da jure Brnabićku i Vučića i postavljaju 3 ista pitanja ili da nezavisno izveštavaju i o drugim temama - napisala je na svom Fejsbuk profilu Ljupka Mihajlovski. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna