VOLIMO TE VEČNO I U VEČNOSTI: Ana Bekuta se oprostila od Mrke potresnom čituljom

Novosti online

01. 12. 2021. u 10:47

PEVAČICA Ana Bekuta neutešna je nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića (79), koji je preminuo na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu, 27. novembra. Ona se od njega oprostila potresnom porukom.

ВОЛИМО ТЕ ВЕЧНО И У ВЕЧНОСТИ: Ана Бекута се опростила од Мрке потресном читуљом

Foto: Tanjug/Jutjub printskrin/bekutana_fanpage

Pevačici proteklih dana svi izjavljuju saučešće, a ona se najpre oglasila kratkom izjavom, da bi sada u čitulji, koju potpisuju njen sin Igor, njeni unuci Sonja i Branko i ona, otkrila kako se oseća.

- Bio si otac svakom detetu koje si sreo. Za nas si bio najbolji partner, saputnik, otac i deda. Zauvek ćemo pamtiti život koji smo živeli s tobom. Hvala ti na ljubavi, strpljenju i radosti koju si nam pružao. Volimo te večno i u večnosti - piše u čitulji koju je dala Ana sa svojom porodicom.

Foto: Printskrin

Komemoracija i sahrana Milutina Mrkonjića biće održane u četvrtak, 2. decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024