ŠEFOVI misija Francuske, Nemačke, Italije, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država i dalje su zabrinuti zbog toga što, uprkos stalnim pozivima međunarodne zajednice i pravosuđa, kosovske institucije još nisu u potpunosti sprovele zakonit upis zemljišta manastira Dečani u skladu sa odlukom Ustavnog suda iz 2016. godine, navodi se u zajedničkom saopštenju zemalja Kvinte.

Komentari (2)

Novi

30.11.2021. 18:01

Tu zemlju su oteli zapadni koruptivni fašisti koji i sada vladaju svetom. Albanci su tu njihove sluge kao što su bili sluge i Hitleru. Isto kao što su bili Hrvati, muslimani iz BiH i drugi.

buki

04.12.2021. 12:00

@Novi - Potpuno ste u pravu, jer samo kad bi Zapad zapretio Šiptarima ukidanjem donacija od kojih oni žive i izdržavaju ''državu'', imanje bi bilo vraćeno manastiru Dečani. Izjave zapadnih zvaničnika nemaju nikakvu vrednost, jer su date u dnevno političke svrhe, a cilj da unište Srbe i Srbiju traje već vekovima. Šiptari, Hrvati i mudžahedini su samo oruđe u njihovim rukama, koje po potrebi upotrebe, grabeći ka cilju koji se nikad nije promenio.