NIŠLIJKA 24 SATA BILA ZAROBLJENA U KOLIMA: Sletela autom sa seoskog puta, spasila je slučajna prolaznica

J.Ć.

29. 11. 2021. u 14:32

ŠEZDESETPETOGODIŠNJA Nišlijka izbegla je teže posledice i samo pukom srećom je preživela nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila ovog vikenda u niškom selu Paljina.

НИШЛИЈКА 24 САТА БИЛА ЗАРОБЉЕНА У КОЛИМА: Слетела аутом са сеоског пута, спасила је случајна пролазница

Foto: Depositphotos

Ona je svojim vozilom „fijat punto“ sletela s puta u ataru ovog sela i ostala zarobljena u autu u kome je provela skoro 24 sata, jer joj se ispraznio mobilni telefon i nije mogla da pozove pomoć. Spasena je zahvaljujući prolaznici koja je alarmirala hitne službe, pa je žena izvučena iz auta i medicinski zbrinuta.

Kako saznajemo, vozilo je sletelo u blizini seoskog groblja na putu ka banji Topilo.

- Jedna meštanka je prvi put primetila automobil pokraj puta u subotu oko 14.30 sati, kao i ženu na mestu vozača, ali joj u tom trenutku ništa nije bilo sumnjivo. Međutim, kada je u nedelju oko podneva ugledala automobil na istom mestu, pozvala je policiju a alarmirana je i Hitna pomoć. Žena je, nakon pružene medicinske pomoći, u dobrom opštem stanju odvezena kući u Niš – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, ona nije bila u mogućnosti da pozove pomoć jer joj se ispraznila baterija na mobilnom telefonu. Imala je sreće da je u vozilu imala nešto hrane što joj je olakšalo čekanje na spasioce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)