PRVE FOTOGRAFIJE LANČANOG SUDARA NA MILOŠU VELIKOM: Pet osoba povređeno - učestvovala tri automobila i tri kamiona (FOTO)

Tanjug

27. 11. 2021. u 11:06

PET osoba je povređeno u lančanom sudaru na auto-putu Miloš Veliki, u kojem je učestvovalo šest vozila, od toga tri kamiona.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ ЛАНЧАНОГ СУДАРА НА МИЛОШУ ВЕЛИКОМ: Пет особа повређено - учествовала три аутомобила и три камиона (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Direktor Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu Predrag Šutić izjavio je da će u tu bolnicu biti prebačeno dvoje povređenih, dok će ostalo troje biti zbrinuto u bolnici u Čačku.

Nadležne ekipe su na terenu.

Sudar se dogodio kod mesta Vrčani, kod Gornjeg Milanovca. Na toj deonici puta, u smeru ka Takovu, saobraćaj se zbog lančanog sudara odvija usporeno, preticajnom saobraćajnom trakom.

Vozna i zaustavna saobraćajna traka su zatvorene za saobraćaj, ekipe su na terenu, saopštilo je JP „Putevi Srbije“, navodeći da će javnost biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!