VUČIĆ SE NAŠALIO NA SVOJ RAČUN: Dame u kabinetu su se doterale kao nikad do sada - siguran sam da je zbog mene a ne zbog DŽonija Depa!

Novosti onlajn

19. 10. 2021. u 16:32

PREDSEDNIK Vučić podelio je na svom Instagramu fotografiju poklona koji je dobio od Džonija Depa i usput se našalio na svoj račun.

ВУЧИЋ СЕ НАШАЛИО НА СВОЈ РАЧУН: Даме у кабинету су се дотерале као никад до сада - сигуран сам да је због мене а не због Џонија Депа!

Foto: Instagram

- Počastvovan dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio. Ipak, glavni utisak mi je taj, da nikada u poslednjih deset godina nisam video takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale da rade prekovremeno, doterale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Džonija Depa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (9)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu