POTRESNE REČI MAJKE PREMINULE TRUDNICE: U poslednjem razgovoru rekla mi je da se guši i da je loše

D. Alihodžić

07. 10. 2021. u 11:08

DVADESETOGODIŠNjA trudnica Jovana Petrović preminula je preksinoć u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu od posledica zaraze koronavirusom.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ МАЈКЕ ПРЕМИНУЛЕ ТРУДНИЦЕ: У последњем разговору рекла ми је да се гуши и да је лоше

Foto: D. Alihodžić

Ona je 2. oktobra, u četvrtom mesecu blizanačke trudnoće, primljena u UKC Niš, a zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena je u jedinicu intenzivne nege dan kasnije, gde je bila priključena na mašinu za veštačku ventilaciju.

Od momenta kada je hospitalizovana bila je pod konstantnim nadzorom lekara svih specijalnosti, ali je, nažalost, kasno preksinoć preminula.

Jovanina majka Ana u suzama objašnjava da Jovana nije bolovala pre korone.

- Zbog jakog kašlja poslali su je u Niš. Poslednji put smo se čule pre dva dana i rekla mi je da je loše, da ne može da priča i da se guši.

Foto: D. Alihodžić

Majka preminule trudnice rekla nam je da je Jovana radila u prodavnici, da se mnogo radovala trudnoći, bila je verena i trebalo je da se uskoro uda.

Jovana je bila jedinica.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Bonus video:

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!