GUŽVE ZBOG RADOVA NA GRANIČNOM PRELAZU: Na Horgošu i Šidu teretna vozila čekaju tri sata

Tanjug

21. 09. 2021. u 20:04

PUTEVI Srbije upozoravaju vozače na radove na deonici granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu koji će se odvijati do 1. novembra u voznoj i precijanoj traci i zbog kojih će saobraćaj biti preusmeren u zaustavnu traku.

ГУЖВЕ ЗБОГ РАДОВА НА ГРАНИЧНОМ ПРЕЛАЗУ: На Хоргошу и Шиду теретна возила чекају три сата

Foto: Printskrin MUP kamere

Na deonici petlja Pećinci - petlja Ruma, u smeru Beograd-Šid, do 27. septembra odvijaju se radovi na redovnom održavanju. dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

Na deocnii Svetozar Miletić - Sombor do 1. oktobra od 7 do 16 časova vozila saobraćaju nakzmenično zbog radova na sanaciji kolovoza.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici Rudna Glava- Klokočevac planirani su do 22. oktobra pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju.

Na deonici Jasikovo-Bor, od Krivelja do ukrštanja sa državnim putem do 31. oktobra traju radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova na graničnim prelazima Horgoš i Šid teretna vozila čekaju tri sata, a na Batrovcima dva.

BONUS VIDEO:

IZA KULISA BROJA 192: "Novosti" u operativnom centru beogradske policije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!