SRBIJO, POMOZIMO STEFANU! Objavljen emotivni video kao apel za pomoć - pošaljite 360 na 3030!

Novosti online

31. 08. 2021. u 10:47

MNOŠTVO ljudi okupilo se na jednoj livadi kako bi poslali svima važnu poruku - pošaljite 360 na 3030, kako bi se nada za Stefanov oporavak povećala. Svi koji su u mogućnosti, neka pošalju poruku jer nečije malo, nekome znači mnogo.

СРБИЈО, ПОМОЗИМО СТЕФАНУ! Објављен емотивни видео као апел за помоћ - пошаљите 360 на 3030!

Foto: Printskrin

- Sto duša je stalo na livadu, a još hiljade i hiljade ih je podržalo u jednoj nameri, da zamole svakog Srbina, celu Srbiju, svaku majku i svakog oca da pošalju makar jednu poruku za našeg Stefana, za život jednog deteta. Molimo te Srbijo, pomozi našem Stefanu - piše u opisu ispod objave na Fejsbuku.

Već četiri godine Stefan se bori sa akutnom limfoblastnom leukemijom. Od prve transplatacije koštane srži prošlo je tri godine.

 

Bolest se vratila i Stefan je od septembra 2020. godine ponovo na lečenju na Klinici u inostranstvu. Posle novog zračenja i terapija, imao je i drugu transplataciju koštane srži.

Foto: Budi human printskrin

 

Na žalost, nakon sedam meseci od druge transplantacije, bolest je ponovo počela da se prikrada. Jedini spas za trajno izlečenje je terapija matičnim ćelijama, jer bez toga bolest će se vraćati dok ne mutira u oblik za koji ne postoji lek. Nažalost ova terapija je jako skupa stoga je potrebno da se nastavi sa prikupljanjem sredstava za Stefanovo dalje lečenje, jer bez pomoći svih nas neće uspeti.

Sredstva su mu potrebna za terapije matičnim ćelijama, medikamente, kontrole, za putne troškove i smeštaj. Čeka ga težak put ka ozdravljenju, i nada da će dobiti ovu životnu bitku.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...