VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK 23. AVGUST: Danas sunčano i još toplije, a evo kada nam stiže osveženje

Tanjug

23. 08. 2021. u 00:56

NAJNOVIJA vremenska prognoza pokazuje da će na jugu i istoku Srbije danas biti veoma toplo sa najvišom temperaturom oko 35 stepeni.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПОНЕДЕЉАК 23. АВГУСТ: Данас сунчано и још топлије, а ево када нам стиже освежење

Foto: N. Živanović

Vremenska prognoza za Srbiju

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, na jugu i istoku i veoma toplo. Posle podne, uveče i tokom noći na severu i zapadu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, na jugu Banata i jak, posle podne u skretanju na severozapadni, koji će u Vojvodini biti povremeno i jak. Jutarnja temperatura od 11 do 20, najviša dnevna od 29 na severozapadu do 35 stepeni na jugoistoku.

Foto: RHMZ

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, pre podne jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni, koji će biti povremeno i jak.

Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna 33 stepena, a u toku noći naoblačenje.

Vremenska prognoza za sedam dana

U narednih sedam dana, do 30. avgusta, osetno svežije, osim na jugoistoku gde će doći do pada temperature, ali će se i dalje zadržati toplo vreme.

Tokom dana promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, veća količina padavina očekuje se u sredu na jugozapadu i zapadu zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!