DILERI narkotika i sitni razbojnici širom beogradskih naselja tinejdžerima daju novac, uglavnom hiljadarku, da bi ih maloletnici obaveštavali kada se u njihovom kraju pojavi patrola Interventne policije.

Komentari (5)

Ivan Zgrozeni

22.08.2021. 13:11

Resenje je jednostavno. Legalizujte drogu I prostituciju I zavrsite sa sivom ekonomijom. Trziste postoji. Pitanje je da li ce ga kontrolisati drzava I ubirati poreze ili ilegalni dileri. Ja Sam za legalniu trgovinu uvek. Legalno je bolje nego ilegalno. UVEK.

admin

22.08.2021. 14:52

Nije bas sve tako bajno kao sto pise. Oni ponekad umesto da se bave kriminalcima maltretiraju obicne gradjane bez pravog razloga. Komsija i ja smo krenuli oko 10 uvece na basket posto u toku dana radimo. Zaustavili su kada smo izlazili iz zgrade 5m od ulaza i ako smo im rekli gde idemo i videli kosarkasku loptu i nasu opremu drzali su nas 15 minuta ispred zgrade i pretresali i proveravali kao kriminalce.

NeshKO

22.08.2021. 17:51

Supruga trudna, pred porođaj, jedu joj se krompirići iz Mc-a. Stajem na parking kod Mc, ali nema mesta, pa ostajem u kolima sa sva 4 na parkingu, dok ona samo to uzme. Lokacija NBG, vreme oko 17h, radni dan, vozim sluzbenu octavia karavan, staru (tad) oko 6-7 godina. Staje interventna, gledaju, kazu pretres, dajem dokumenta, stojim sa strane, ljudi zagledaju auto, svaki detalj. Izlazi supruga iz Mc, gleda mene opkoljen sa njih 4 - 5 kad se nije šlogirala. Ali ljudi, njihov pogled kada su videli da ona meni, trudna, sa stomak do zuba, prilazi onako uplašena je bio neprocenjiv. Inace, momcima svaka cast, nije ovo kritika vec samo anegdota. Nisu oni mogli znati ko sam, posao su odradili profesionalno. Ali njihovi pogled tada.. neprocenjivo.