NOVA PREVARA HARA SRBIJOM: AMSS upozorio vozače da dobro obrate pažnju na jednu stvar

Tanjug

03. 07. 2021. u 09:16

AMSS i ADAC apeluju na svoje članove da u slučaju potrebne pomoći i informacije ne traže alternativna rešenja.

НОВА ПРЕВАРА ХАРА СРБИЈОМ: АМСС упозорио возаче да добро обрате пажњу на једну ствар

Foto: Tanjug

Na početku letnje sezone i pojačanog intenziteta tranzitnog saobraćaja kroz Srbiju, Auto-moto savez Srbije (AMSS) i nemački klub ADAC upozorili su svoje članove da na putevima u Srbiji lažne šlep službe dovode u zabludu vozače i naplaćivanjem visokih naknada za najčešće namerno izazvan kvar, ostvaruju veliku finansijsku dobit.

Takve šlep službe ne samo da narušavaju ugled AMSS-a usled neadekvatno pružene pomoći na putu i naplate usluga po visokim cenama, a koje članovi nisu dužni da plate, već stvaraju lošu sliku na putevima cele Srbije. Napominjemo da je Auto-moto savez Srbije jedini ovlašćeni partner ADAC-a u Srbiji, čiji operateri su dostupni svim članovima 24/7, 365 dana u godini – kaže se u saopštenju.

Ističe se da bilo da je u pitanju kvar, saobraćajna nezgoda ili traženje informacija, svi članovi ADAC-a mogu dobiti pomoć na putu i potrebne informacije pozivom na broj telefona +49 89 222 222 matičnog kluba u Minhenu ili pozivom broja telefona +381 11 333 1200 Operativnog centra AMSS.

AMSS i ADAC apeluju na svoje članove da u slučaju potrebne pomoći i informacije ne traže alternativna rešenja i da ne pokušavaju samostalno da reše problem, već da se pridržavaju instrukcija ovlašćenih lica, koja mogu kontaktirati na već navedenim brojevima.

Partneri AMS S-a poseduju identifikacione kartice i vozila na kojima se nalaze identifikacione nalepnice sa partnerskim brojem na jasno vidljivim mestima na vozilima.

Partner AMSS-a će prilikom dolaska na intervenciju kod sebe imati i članski broj člana, kao još jedan od načina raspoznavanja.

Državljanima Srbije broj telefona Operativnog centra AMSS 1987, za pozive iz Srbije, odnosno broj telefona +381 11 333 1200 za pozive iz inostranstva, u slučaju potrebne pomoći ili informacije, dostupan je 24/7 svakoga dana u nedelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu