PATRIJARH CITIRAO DŽONIJA ŠTULIĆA: Čestitka poglavara SPC novom gradonačelniku Zagreba oduševila ceo region

Novosti online

01. 06. 2021. u 21:43

PATRIJARH srpski Porfirije čestitao je Tomislavu Tomaševiću izbor na dužnost gradonačelnika Zagreba čestitkom u kojoj citira stihove Džonija Štulića iz Azre i grupe Indeksi.

ПАТРИЈАРХ ЦИТИРАО ЏОНИЈА ШТУЛИЋА: Честитка поглавара СПЦ новом градоначелнику Загреба одушевила цео регион

Foto: P. Milošević/Privatna arhiva

Koristim ovu priliku da Vam uputim najsrdačnije čestitke povodom izbora na dužnost gradonačelnika Zagreba, s iskrenom molitvenom željom da Vaš mandat bude ispunjen prosperitetom i blagostanjem za sve Zagrepčane, bez izuzetka, napisao je patrijarh Porfirije u čestitki novom gradonačelniku Zagreba.

- Svojevremeno je veliki zagrebački pesnik Branimir Džoni Štulić pevao Kada Zagreb izranja iz sna, što me je potaklo da izrazim nadu, koja je, uostalom, i nada svih žitelja ovoga lepoga grada, da je pred nama novo jutro koje će promeniti sve - naveo je patrijarh Porfirije.

- Neka bi Vama i svim Vašim saradnicima Gospod Isus Hristos podario mudrost, snagu i strpljenje da pravedno i istinoljubivo predvodite Zagreb i služite Zagrebu, na zadovoljstvo svih njegovih građana - zaključuje patrijarh Porfirije u čestitki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!