Preporuka ključna pri izboru lekara od poverenja

Promo

01. 12. 2021. u 14:30

PREPORUKA osobe od poverenja je od presudne važnosti prilikom donošenja ključnih životnih odluka, naročito kada je reč o nečemu tako važnom kao što je zdravlje.

Препорука кључна при избору лекара од поверења

Foto: Promo

Kako pokazuju istraživanja, ovo je jedan od najčešćih faktora prilikom izbora medicinske ustanove za rešenje nekog zdravstvenog problema. Polazeći od važnosti preporuke u lečenju, MediGroup sistem kreirao je najnoviju kampanju "Moja preporuka" u okviru koje će danas biti premijerno prikazana i televizijska reklama, sa poznatom glumačkom porodicom u glavnoj ulozi.

- Reputacija medicinskog sistema gradi se kroz kontinuirane i sveobuhvatne napore da se objedine najbolji medicinski tim, najsavremenija oprema, te da se na svakom koraku pruži najbolje medicinsko, kao i toplo ljudsko iskustvo korisnicima MediGroup zdravstvenih usluga.

Pokazatelj uspeha koji nas čini najviše ponosnim jeste lična preporuka, pre svega zadovoljnih pacijenata, ali i profesionalne javnosti i naših zaposlenih.

Novom komunikacijom želimo da na blizak i neposredan način podsetimo korisnike na važnost brige o svom zdravlju, kao i da su vrata naših ustanova otvorena svima kojima je potrebna vrhunska zdravstvena usluga i medicinski partner na duge staze“, rekla je Dunja Ivanović, direktor marketinga u MediGroup sistemu.

MediGroup je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu i u svom sastavu sadrži Opštu bolnicu sa porodilištem, 2 specijalne bolnice - za oftalmologiju („Miloš klinika“) i ginekologiju („Jeremova“), 10 domova zdravlja, 3 dijagnostička centra i preko 55 MediLab laboratorija širom zemlje.

„Neko kuca u drvo, ja kucam na vrata vrhunskih lekara.“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)