MEDOJEVIĆ: Sva istorija i državnost Crne Gore stala u kutiju cigareta bez akcizne markice

Novosti online

21. 05. 2021. u 18:01

NEBOJŠA Medojević, lider PZP objavio je tekst povodom 21.maja - Dana Nezavisnosti Crne Gore.

МЕДОЈЕВИЋ: Сва историја и државност Црне Горе стала у кутију цигарета без акцизне маркице

Foto arhiva

NJegov tekst prenosimo u celosti:

- Nakon ponovnog pokretanja šverca cigareta i od strane ove Vlade, i ugrađivanja i ovog premijera, ministra finansija i direktora ANB u ovaj šverc i kriminal, ne preostaje mi ništa drugo nego da zaključim da je sva istorija Crne Gore, junački podvizi naših predaka na Krusima, Vučjem Dolu, Grahovcu, Carevom Lazu, Skadru, balkanskim ratovima, Mojkovcu , Prvom i Drugom svetskom ratu, hiljadu godina borbe za državu, sve žrtve koje su pale za slobodu , svi brkovi, jatagani i kubure, sve Obilića medalje, stale u jedan carinski terminal u Luci Bar i par graničnih prelaza.

Izgleda da su građani 21.05.2006 glasali samo za nezavisnost naše Carine od Carine SRJ. Jedino je bila važna nezavisnost i suverenost Carine. Ili makar carinskog terminal u Luci Bar. Samo da je nezavisna i večna rampa na carinskom terminalu.

Sva istorija i državnost Crne Gore stala je u kutiju cigareta bez akcizne markice.

Sav smisao države je da se nekoliko njenih vođa obogati na švercu i kriminalu, a da ostatatak države budu njihove sluge.

Nakon smene Duvanske Partije Socijalista voljom građana Crne Gore koji su tražili PROMJENE i PRAVDU, velikom istorijskom prevarom formirana je Vlada vlasnika Vijesti i NVO "Ne damo Crnu Goru" koju su osnovali ljudi bliski Crkvi i budžetu, formirana je ova instant Vlada, koja je zadržala sve strateške ciljeve i politike vlada DPS i Đukanovića.

I evo od prošle nedelje nastavljen je i najznačajniji državni strateški projekat – ŠVERC CIGARETA.

Dva, tri meseca je trajalao pregovaranje nove vlasti sa starim švercerima i dogovor je postignut. Iz posla nisu isključeni ni Grandovci ni Mojkovčani. Samo se ugradila nova vlast sa 50-100 evra po paketu.

Otvoriće se i računi u Izraelu i sve će biti kao pre.

Srećan Dan Nezavisnosti sa pozdravom.

POPUŠILI SMO DRŽAVU!!!

P.S. Sve će ovo prekriti najveća zastava na svetu ( gde se , takođe, neko od patriota ugradio) - napisao je Medojević. 

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KRIVI STRAH ILI UCENE DPS? Abazoviću stigla pitanja, optužbe da sarađuje sa kriminalcima i poziv na ostavku