POLICIJA PIŠE PRIJAVE I PLENI ROBU: Na području Rožaja nastavljen šverc robe iz Srbije

M. S.

27. 04. 2021. u 15:06

SLUŽBENICI Odeljenja bezbednosti Rožaje su u više akcija u toku aprila u cilju suzbijanja sive ekonomije i krijumčarenja iz Republike Srbije u Crnu Goru zaplenili robu ukupne vrednosti od oko 62.500 evra, dok su protiv pet osoba podnete krivične prijave.

ПОЛИЦИЈА ПИШЕ ПРИЈАВЕ И ПЛЕНИ РОБУ: На подручју Рожаја настављен шверц робе из Србије

Foto: Uprava policije

Policija je kontrolisala vozila i jedan napušteni objekat, kao i dokumentaciju za robu koja je u vozilima prevožena, a osobe koje su je prevozile nisu posedovale adekvatnu prateću dokumentaciju za nju. Zaplenjena je garderoba i veća količinu gaziranih sokova za koje se sumnja da su prokrijumčareni iz Republike Srbije.

Krivične prijave su podnijete protiv: E.K. (29) iz Podgorice, E.L. (26) iz Novog Pazara, S.G. (33) iz Plava,  R.N. (48) iz Podgorice i E.Š. (21) iz Rožaja, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!