DA LI STE I NA OVO MISLILI ĐUKANOVIĆU? Krivokapić objavio snimke napada na vozilo u kome je bila njegova ćerka, pa poslao poruku Milu (VIDEO)

Novosti online

08. 04. 2021. u 23:32

ДА ЛИ СТЕ И НА ОВО МИСЛИЛИ ЂУКАНОВИЋУ? Кривокапић објавио снимке напада на возило у коме је била његова ћерка, па послао поруку Милу (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Risto Božović/Predsedništvo Crne Gore/DF

CRNOGORSKI premijer Zdravko Krivokapić objavio je na Tviteru video snimke iz službenog vozila, koji je učestvovao u incidentu na Bogetićima, i poručio crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću da ga neće zaustaviti "ni po cenu života".

- Da li ste i na ovo mislili, Đukanoviću, kada ste juče kazali da ćete se boriti za Crnu Goru svim sredstvima? Nećete zaustaviti ni Crnu Goru, ni mene, ni po cenu života. Mir, red i zakon! - naveo je Krivokapić.

Na snimcima se vidi kako su građani, koji su krenuli na protest ispred Vlade u Podgorici, opkolili vozilo i pokušavaju da ga zaustave, a čuje se kako osoba iz automobila ponavlja da se radi o službenom vozilu policije.

Krivokapić je prethodno potvrdio da je u vladinom službenom automobilu, koji je zaustavljen na izlazu iz Nikšića, bila njegova kćerka, koja je štićena ličnost.

On je rekao da kao "otac nikad neće zaboraviti njene suze i strah i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)