INTERVENISALA POLICIJA: Svađa na biračkom mestu 34 - niz incidenata u Niškiću se nastavlja

Novosti online

14. 03. 2021. u 14:06

NA biračkom mestu 34 izbila je svađa zbog čega je morala da interveniše policija.

ИНТЕРВЕНИСАЛА ПОЛИЦИЈА: Свађа на бирачком месту 34 - низ инцидената у Нишкићу се наставља

FOTO: Tanjug/Zoran Žestić

Građani Nikšića danas biraju lokalnu vlast, na prvom odmeravanju snaga nakon parlamentarnih izbora koji su održani 30. avgusta, gde je DPS predsednika Mila Đukanovića potučen.

Nikšić je drugi grad po brojnosti u Crnoj Gori, i na ovim izborima pravo glasa ima blizu šezdeset hiljada ljudi na 138 biračkih mesta.

Na izborima učestvuju sledeće liste:

  • "Za budućnost Nikšića" - Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partija (SNP), pokret "Za život Nikšića", Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore, Srpska radikalna stranka, Socijalisti Crne Gore i Pokret penzionera i invalida rada
  • "Evropski tim za Nikšić" - Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD), Liberalna partija (LP) i Patriotsko komitski savez (PKS) 
  • "SDP – Srcem za Nikšić"
  • "Crno na bijelo - Može Nikšić" - Građanski pokret URA i nezavisni intelektualci
  • "Mir je naša nacija – zaokruži slobodu" - Demokratska Crna Gora, Građanski pokret "Ne damo Nikšić", Demos, Partija penzionera invalida i restitucije i "Plenum 083"
  • "Miodrag Daka Davidović - Narodni pokret

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)