NISAM ČESTITAO DAN REPUBLIKE SRPSKE! Krivokapić se 11 dana kasnije pere od "odgovornosti"

V. K.

20. 01. 2021. u 15:04

НИСАМ ЧЕСТИТАО ДАН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ! Кривокапић се 11 дана касније пере од одговорности

Foto arhiva

PREDSEDNIK Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je jedanaest dana kasnije da nije čestitao Dan Republike Srpske, predsednici Željki Cvijanović!

- Uoči Božića sam želeo da je nazovem, ali sticajem okolnosti prvi slobodan momenat je bio deveti januar, rekao je Krivokapić novinarima u Parlamentu u Podgorici, podsetivši da je Cvijanovićeva bila među prvima koja mu je čestitala poziciju predsednika Vlade Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Stevan

20.01.2021. 18:23

Gospodine krivokapic kao sto vidite gospodja Cvijanovic je kulturna i pristojna i nije se bojala nikog da vam cestita a vi ste cestitali pa da biste se opravdali kod svojih gazda morali ste da povucete ono sto ste rekli ali vam niti to nece pomoci

Dostojanstvo

21.01.2021. 22:25

@Miki - Sada si došao do udobne Fotelje Krivokapicu I Odmah si se Promenio. Nisi Čestitao tako važan Praznik RS. Treba da te je STID podlegao si uticajem Albanaca I Opozicije Koji nisu Zaboravili ne samo da Čestitaju Hrvackoj praznik Jos su I Otisli tamo Da Proslave.

aleksandar miljevic

21.01.2021. 07:31

Сваки дан све више срамоте СРПСКОГ Премијера Црне Горе: хапсе се жене због српске заставе, приводе монаси због пливања за часни Крст, а сада и ово-чист кукавичлук. Да ли овај човек мисли да ће тиме умилостивити НАТО? Само ће постати мало по мало њихов слуга.

iz glave

21.01.2021. 08:55

па ако је гђа Цвијановић Пред Владе РС, онда постоји РС, а онда постоји и дан РС. Инжињерија и политика су недодирљиви.