OGLASIO SE GEORGIEV NAKON VESTI DA PONOVO MOŽE U CRNU GORU: "Dragi moji, možda vama i nije neka vest..."

Novosti onlajn

15. 01. 2021. u 23:20

DANAS je doneseno rešenje kojim se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru pevaču Vladu Georgievu.

ОГЛАСИО СЕ ГЕОРГИЕВ НАКОН ВЕСТИ ДА ПОНОВО МОЖЕ У ЦРНУ ГОРУ: Драги моји, можда вама и није нека вест...

Foto: Instagram

- Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo je rešenje kojim je poništilo rešenje Uprave policije-Sektora granične policije „Jug“-Budva, StGPI I-Herceg Novi-Granični prelaz Sitnica, a kojim je izrečena mera zabrane ulaska u Crnu Goru za državljanina Republike Srbije Vladimira Georgijeva. Donetim rešenjem, prestala je da važi mera zabrane ulaska u Crnu Gore za navedeno lice - saopšteno je iz Uprave policije.

Pevač se nakon ove odluke oglasio u Vajber grupi "Đedo - odbranio si svetinje", i izrazio zadovoljstvo zbog obnovljene mogućnosti da uđe u Crnu Goru.

- Dragi ljudi, možda vama nije neka vest, ali ja od danas opet mogu u svoju Crnu Goru - napisao je Georgiev u Vajber grupi. 

Foto: Prinscreen/Vajber

Ostali članovi grupe pozitivno su reagovali na njegovu objavu i podržali ga u komentarima ispod, a najčešći komentar bio je "Dobrodošao!". 

Podsetimo, popularni Barba u avgustu prošle godine vraćen je za Bosnu i Hercegovinu sa graničnog prelaza Sitnica "zbog zabrane ulaska u Crnu Goru", zbog kako je navedeno nacionalne, odnosno unutrašnje bezbednosti ili javnog zdravlja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad