ODAKLE IM MILIONI? Milov brat prodavao novogodišnje čestitke, sestra živela u baraci!

Novosti online

22. 12. 2020. u 20:22

POTPRESEDNICA Skupštine i funkcionerka Pokreta za promjene, Branka Bošnjak, rekla je da smatra da Zakon o poreklu imovine nije lov na veštice već je to tranziciona pravda.

ОДАКЛЕ ИМ МИЛИОНИ? Милов брат продавао новогодишње честитке, сестра живела у бараци!

Foto AP

- Zakon koji sam dala u proceduru, podrazumeva da se svim građanima utvrdi poreklo imovine ukoliko postoji nesrazmer između regularno prijavljenih prihoda i vrednosti imovine koju pojedinac poseduje. Teret dokazivanja je na onom čija se imovina utvrđuje, jer oni treba da dokažu njeno poreklo.

- Prioritet pri ispitivanju se stavlja na višegodišnjim državnim funkcionerima i sa njima povezanim licima, tako da “prvi braco, seka i prvi sin” Crne Gore spadaju u prioritete. Biće interesantno videti kako i čime će dokazati svoju višemilionsku imovinu, a svi znamo da je braco 90-tih prodavao novogodišnje čestitke na uglu nekadašnje Robne kuće Beograd, seka živela u Plužinama u barakama za radnike hidroelektrane Piva na Rosuljama, montažnom naselju na obali Pivskog jezera, a danas su milioneri - istakla je ona u izjavi za "Borbu".

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!