POTERA U MOJKOVCU: Vozio drogiran, pokušao da pobegne policajcima

M. S.

15. 12. 2020. u 14:30

Policija je u Mojkovcu uhapsila Z. V. (35) iz ovog grada, zbog dva prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. On se nije zaustavio na znak službenika policije i upravljao je vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Sudija za prekršaje izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

ПОТЕРА У МОЈКОВЦУ: Возио дрогиран, покушао да побегне полицајцима

Foto: B. Dabić

Zajedno sa njim, policija je uhapsila i D. V. (40), takođe iz Mojkovca, koji se sumnjiči da je počinio krivično delo omogućavanje uživanja opojnh droga i on će biti predat uz krivičnu prijavu višem državnom tužiocu u Bijelom polju.

Policija je Mojkovčane uhapsila u mestu Tutići, posle kontrole i pregleda vozila „mercedes“ mojkovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao Z. V. a sa njim u vozilu se nalazio i D. V. (40). Vozač se pre toga nije zaustavilo na znak zaustavljanja policijskog službenika, pa je posle kraće potere vozilo zaustavljeno.

- Pregledom Z. V. pronađeno je 2,2 grama marihuane, a D. V. je odbacio pakovanje u kojem je bilo preko 10 grama marihuane. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje su oni konzumirala drogu u mestu Ravna Rijeka, koju je kako se sumnja D. V. nabavio od nepoznatog lica u Bijelom Polju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024