PRETNjA KRVOPROLIĆEM SRBIMA U CRNOJ GORI: Ako to uradite, počinje građanski rat

Novosti online

03. 12. 2020. u 15:40

ПРЕТЊА КРВОПРОЛИЋЕМ СРБИМА У ЦРНОЈ ГОРИ: Ако то урадите, почиње грађански рат

Foto: A1TV Montenegro printskrin

U današnjoj emisiji „Drugačija radio veza“ na „Ateni M“ bio je predsednik Liberalne partije (LP) Andrija Pura Popović.

Lider liberala smatra da je Crna Gora pod okupacijom od 22. septembra, kada se, kako je kzaoo, u manastiru Ostrog desio suštinski izbor mandatara i predsednika parlamenta.

- Tada smo videli da je đavo odnio šalu, da Crna Gora dolazi pred velika iskušenja. Liberalna partija je tog trenutka znala da je država u opasnosti.

Popović je pozvao da se „aktiviraju Lovćenske straže“.

- Mauzolej na Lovćenu je u nadležnosti ministarstva kulture. Vesna Bratić je rekla da će sprovesti nameru SPC da se mauzolej na Lovćenu sruši. Verujem da će se Lovćenske straže obnoviti, jer od tog trenutka, ako krene prvi kramp na Lovćenu, znamo da počinje građanski rat u Crnoj Gori - zapretio je Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

valjala bi im lekcija

03.12.2020. 16:16

ne razumem, ko protiv koga, Škaljarci i Kvačani? Mauzolejci protiv Kapelana? jesu to neka nova bratstva u Crnoj Gori, čekaj bre, pa čini se da rata nije bilo kad su poarali kapelu, izgleda su Mauzolejci pomnogo agresivni?

Jovo Drobnjak

04.12.2020. 13:31

@Vojo - Ništa dobrog ni bratskog u poruci Liberala.Intimno osjecam da treba poštovati testametarno izraženu volju velikana Njegoša da mu kosti u miru počivaju na Lovčenu.Mauzolej nebi trebalo rušiti jer je i on spomenik onih koji to žele,no Njegoševu želju smo dùžni poštovati.Onespokojen sam prijetnjama lovcenskim stražama,to nije ddobro nizakoga a posebno Crnoj Gori.

MILENA

04.12.2020. 10:27

Meni se čini, gledajući sa strane, da su neki ljudu u Crnoj Gori zaboravili ko su i ko su im prijatelji i braća. Opijeni vlašću i pohlepom prodadoše se za šaku dolara. Ne smiju zaboraviti da im nikad ne može biti prijatelj onaj ko im plaća da budu na njegovoj strani ili još gore, ko ih ucjenjuje. Prijateljstva i ljubavi s onim ko te drži u šaci ne može biti. O povjerenju da i ne govorimo. Liberali su loši u cijelom svijetu, jer zagovaraju mnogo prava i sloboda, a sami se toga ne pridržavaju. Trebali bi imati razumjevanja, širine i naklonosti za sve ljude, a ne prijetiti ratom i prigonom.

Mirko

04.12.2020. 16:54

Како срушише Капелу ономад, сад се Мештровићев Маузолеј длободно може изместити, питање је само:ЂЕ? Има Гора Црна довољно брда и дако се неко прихвати да спасе то Титово "културно добро". Може га Мило спасити, као Титов заслужни омладинац