PUCNJAVA U PODGORIČKOM NASELJU ZABJELO: Ranjena jedna osoba

S.Đ.

02. 12. 2020. u 16:03

PODGORIČANIN 53.godišnji J.M ranjen je u pucnjavi koja se dogodila danas u podgoričkom naselju Zabjelo, a kako je to zvanično saopšteno iz policije, brzom akcijom zbog ovog dela uhapšen je 77.godišnji V.G.

ПУЦЊАВА У ПОДГОРИЧКОМ НАСЕЉУ ЗАБЈЕЛО: Рањена једна особа

FOTO: Depositphotos

„U stanu u ulici Miladina Popovića došlo je do upotrebe vatrenog oružja usled čega je povrede zadobio J.M. (53).

Operativna grupa službenika kriminalističke policije Centra bezbednosti Podgorica se u kritičnom momentu nalazila u tom delu grada sprovodeći preventivne mere iz nadležnosti policije na terenu, te je njihovom brzom intervencijom lice V.G. (77), za koje se sumnja da je upotrebilo vatreno oružje i ranilo oštećenog, lišeno slobode.

Policija je obezbedila lice mesta, izuzela tragove i oduzela pištolj koji je pronađen kod V.G., radi veštačenja, dodaje se u saopštenju policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!