SPARTANAC RANJEN PA UHAPŠEN: Nakon tuče u kazinu policija uhapsila Budvanina i Bjelopoljca

B.Dabić

19. 11. 2020. u 15:36

NAKON tuče u kazinu u sredu veče policija je uhapsila dve osobe. U ovom sukobu Budvanin Božo Radović Spartanac (50) je zadobio povrede u predelu trbuha i grudi koje mu je, kako se sumnja, nožem naneo D.Č. (48) iz Bijelog Polja.

СПАРТАНАЦ РАЊЕН ПА УХАПШЕН: Након туче у казину полиција ухапсила Будванина и Бјелопољца

Foto: Fejsbuk

Spartanac je medicinski zbrinut u Opštoj bolnici Kotor, ali su mu i stavljene lisice na ruke jer je posedovao pištolj. Uhapšen je i Bjelopoljac.

Budvanska policija lišila je slobode D.Č. (48) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda na štetu B.R. (50) iz Budve, dok je B.R. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija. Dežurna službe je sinoć oko 20,10 obaveštena da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do tuče i da je jedno lice povređeno, navodi se u saopštenju Uprave policije.

PREDVODIO PROTEST

Podsetimo, Radović je 15. novembra predvodio protestnu šetnju u Budvi u kojoj je učestvovalo nekoliko desetina građana sa crnogorskim obežjima. Istog dana je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo - nepostupanje po zdravstevnim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, a nakon saslušanja, gde je priznao da je organizator okupljanja, pušten je da se brani sa slobode.

Ovome je prethodila kraća prepirka između D.Č. i B.R. kojom prilikom je D.Č. britvom naneo manju ubodnu ranu B.R. u predelu desne strane grudnog koša.

-Pripadnici budvanske policije su tokom vršenja uviđaja u ugostiteljskom objektu pronašli torbicu u kojoj se nalazio pištolj marke „Zastava“ sa okvirom i devet komada municije. Ustanovljeno je da oružje pripada B.R. i on je lišen slobode, kažu u Upravi policije.

O svemu je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i u toku su dalje policijsko- tužilačke mere i radnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri