SUDAR TRI AUTOMOBILA U BARU: Povređeno dete, vozač imao 1.5 promila alkohola u krvi

B. Dabić

12. 11. 2020. u 16:01

U SUDARU tri automobila koji se dogodio jutros oko 10 sati u Makedonskom naselju u centru Bara, povređene su tri osobe, dvoje odraslih i maloletno dete.

СУДАР ТРИ АУТОМОБИЛА У БАРУ: Повређено дете, возач имао 1.5 промила алкохола у крви

Foto: B. Dabić

Prema saznanju u Opštoj bolnici Bar, majka i dete imaju lakše povrede, a mladić je zbog povrede oka upućen u Klinički cenatr Crne Gore.

- Povrede su zadobili majka i kćerka, kao i mladić koji je bio u drugom vozilu. Zbog povrede oka mladić je upućen na očnu kliniku u Podgoricu. Majka i dete nisu zadržani u bolnici nakon što ih je pregledao ortoped i neurolog, kazao je direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.

Na raskrsnici ulica Borska i Resta Lekića sudarila su se vozila “Škoda Fabia” (BR-AJ969) kojim je upravljao S.P. (28), VW Golf V (BR-CK732) za volanom je bila S.P. (26) - sa njom u autu dvoje maloletne dece, sin i kćerka, i audi A6 (NK BV370), a za volanom trećeg vozila Audi A6 (NK BV370) bio je Č.Č. (58)

Policija radi uviđaj po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva Bar.

Kako je došlo do sudara tri automobila utvrdiće istraga.

Nakon sudara urađeno je alkotestiranje. Vozač Č.Č. koji je upravljao vozilo Audi A6 imao preko 1,5 promila alkohola u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?