JEZIVE SCENE NAPADA NA GLUMCA VUKA JOVANOVIĆA U BUDVI! Momak mu je prišao i počeo da ga udara pesnicama po glavi (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 10. 2020. u 16:00

BUDVANSKA policija privela je glumca Vuka Jovanovića i još nekoliko muškaraca zbog tuče u jednom kafiću u tom gradu.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ НАПАДА НА ГЛУМЦА ВУКА ЈОВАНОВИЋА У БУДВИ! Момак му је пришао и почео да га удара песницама по глави (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Vjesti.me

Za stolom lokala je sedio glumac Vuk Jovanović sa prijateljem, kada im je prišao momak i počelo je koškanje.

Policija je procesuirala slučaj, nakon što je kotorski tužilac saopštio da nema elemenata krivičnog dela, podnete su prekršajne prijave protiv dve osobe.

Podsetimo, zvezda serije "Tajkun" sedeo je na terasi jednog popularnog lokala nedaleko od Starog grada kad je izbila svađa. Stolu za kojim je Vuk sedeo s prijateljem prišao je jedan momak i počelo je koškanje.

Ubrzo su došla još dva muškarca i priključila se svađi, nakon čega su prisutni pozvali policiju, koja je brzo stigla. Svi akteri tuče su privedeni, a policija ispituje ceo slučaj. Za crnogorske "Vijesti" potvrđeno je da su uzeti snimci video-nadzora kako bi se utvrdilo ko je započeo kavgu.

Video snimak možete pogledati OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)