OBJAVITI CEO SNIMAK PREBIJANJA BIZNISMENA: Milan Knežević zatražio od specijalnog tužioca Crne Gore i direktora policije

Z. U.

08. 10. 2020. u 22:55

MILAN Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta, zatražio je od nadležnih u Crnoj Gori, specijalnog tužioca Milivoja Katnića i direktora policije Veselina Veljovića da obelodane ceo snimak "maltretiranja, reketiranja i prebijanja" srpskog biznismena Srđana Kneževića, vlasnika firme "Knez petrol".

ОБЈАВИТИ ЦЕО СНИМАК ПРЕБИЈАЊА БИЗНИСМЕНА: Милан Кнежевић затражио од специјалног тужиоца Црне Горе и директора полиције

Foto Tanjug

Jer, kako tvrdi ovaj političar, iz snimka, koji je pušten u javnost, "isečeni" su delovi na kojima se vide ostali umešani u ovaj slučaj.

- U javnosti je pušten izrezan i montiran snimak od minut i 26 sekundi prebijanja Kneževića u Budvi - navodi jedan od lidera DF. - Na tom snimku vidi se samo Milan Kaloštrović, ali ne i Aleksa Stanković, sin tužioca Ivice Stankovića, kao i tužilac Nikola Boričić.

Knežević navodi da ceo snimak traje sat i 26 minuta i da su na njemu zabeležena događanja u restoranu, zlatari, ali i na ulici. Prema rečima ovog političara kada je Kaloštrović izašao iz zlatare posle prebijanja srpskog biznsimena, na ulici ga je čekao Aleksa Stanković.

- Posle toga maltretiranje i šamaranje Kneževića nastavljeno je u restoranu. Ovi snimci su u Upravi policije, a kopija je i u Osnovnom tužilaštvu u Kotoru - ističe Milan Knežević. - Na snimku se vidi i čuje kako Kaloštrović traži da Kneževićeva supruga odnese novac na Dedinje, a mladi Stanković suflira da ga odnese u Ulicu Baje Pivljanina. Sve se to dešava u prisustvu predstavnika policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove