MITROPOLIT crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je onima koji su do sada vladali da ne prete da će da ruše i odlaze u šume, jer su svi rušitelji otišli u nepovrat.

Komentari (2)

prellee

21.09.2020. 12:12

Bravo gospodine Amfilohije, baš tako kako si rekao. Treba se vratiti svojoj, Pravoslavnoj vjeri a ne praviti novu vjeru. To može raditi samo bezbožnik, nevjernik i čovjek sluga đavla. Ne prihvatiti vjeru djedova, svojih očeva, taj ništa ne razumije i remetilački je faktor, a zašto!? Zato što je Zapad napravio poslije raspada EX-YU sve na štetu Srpskog naroda. U Hvratskoj protjerani, u BiH se konstantno proglašavaju zločincima, u Crnoj Gori ih ne priznaju, u Makedoniji ih skoro i nema, na Kosovu protjerani i onda Srbi remetilački faktor! Srbima su napravljeni uslovi za nemogući razvoj i opstanak i on se pita nešto. Ograničena kreatura koja ne razvija dobre i razumne odnose, nego samo širi mržnju, jer preko nje i OPSTAJE. Rušitelji a ne stvaraoci dobrih odnosa između bratskog naroda, Srba i Crnogoraca moraju da odu, moraju da se uklone, a Milo je jedan od njih.

Miro

22.09.2020. 00:50

Мило атеиста се обевезује испред његове комустичке партије ДПС, да ће да створи Црногорску православну аутокефалну цркву. А касније каже драматично изјавњује да ће да се бори за Црнорорски независну цкрвку до његовог последњег даха. Ово је типичан пример врхунске хипокризије да се атеиста обавезује да ће да оснује цркву али за кога, каа је он безбожац. Укратко, лаше и народ и самога себе. Није никакво чудо да га је већински народ надгласао на изборима