NOVI POČETAK CRNE GORE: Knežević najavio pobedu opozicije!

Tanjug

30. 08. 2020. u 21:08

JEDAN od lidera opozicione crnogorske koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević uveren je u izbornu pobedu te koalicije, nakon čega će, kako je istakao, doći do mirne, demokratske tranzicije vlasti, u interesu svih građana Crne Gore.

НОВИ ПОЧЕТАК ЦРНЕ ГОРЕ: Кнежевић најавио победу опозиције!

Foto: D. Milovanović

- Verujemo da je to jedan novi početak za Crnu Goru i što je najvažnije, svaka nova vlast posle ove biće smenjiva i nikada se više neće desiti da jedan čovek vlada državom 32 godine - rekao je Knežević u razgovoru sa novinarima u izbornom štabu u Podgorici.

On je naveo da je, uprkos epidemiji virusa korona i, shodno tome, restriktivne izborne kampnje, bez velikih okupljanja, izlaznost bila velika, što, uveren je, donosi pobedu koaliciji "Za budućnost Crne Gore".

Knežević je naveo i da je uveren da vladajući DPS, sa dosadašnjim koalicionim partnerima, neće imati parlamentarnu većinu, već će odlučivati mandat ili dva.

Knežević je ocenio i da je izlaznost znatno veća nego na predsedničkim izborima 2018, a da je masovnosti doprinelo i donošenje anticivilizacijskog Zakona o slobodi veroispovesti.

Naveo je i da je ta koalicija zabeležila nepravilnosti na biralištima.

Knežević je podsetio i da ta koalicija nije pozivala ni na kakve nerede, već, naprotiv, da kod njih vlada pozitivna atmosfera.

U izbornom štabu koalicije novinari očekuju prvo obraćanje, nakon zatvaranja birališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (19)