NA CETINjU je obeleženo 110 godina od proglašenja Kraljevine Crne Gore, a predsednik Milo Đukanović optužio je Srbiju da se tome protivila i da je na sve načine podržavala protivnike i crnogorskog vladara Nikole I Petrovića Njegoša i uopšte crnogorske državne ideje.

Zoran 555

28.08.2020. 23:25

Lazes nesoju Srbija je uvjek bila bratska,pomagala,hranila,skolovala..Ti si udario na Crkvu i narod Srpski u Crnoj Gori..Nema vise zavadi pa vladaj..Gotov si dosta zle krvi i lopovluka dok narod jedva sklapa kraj sa krajem..Zelim ti fer sudenje jednog dana kad svi lopovluci i nedjela izadu na vidilo..Zivjela bratska slobodna junacka i casna Crna Gora..

Sale

29.08.2020. 08:32

@Ribar - Verovatno dobio titulu doktora nauka CNN akademije, pa zaboravio da je krenuo da se "bori za nezavisnost" kad su mu javili da dolazi MUP da ga hapsi zbog krijumčarenja nakon beskrajnih pritužba iz Italije.

Ssavo

29.08.2020. 07:21

@Dule - Mjlo tebe tvij narod nece ne mozes da ga kupis pokusavas da ga bijes prijetis zastrasujes ali dzaba ti je. TEBE NAROD NECE jer si ti najveci neprijatelj Crnd Gore. DOSAO TI JE KRAJ.

No name

29.08.2020. 00:36

@Sky - Lopove milo malim slovima ti ime pisem jer si sljam i sramota za crnogorski soj...kradja glasova i manipulacija nece ti pomoci... Mada si Cg doveo do propasti...tu ti kapu skidam.Pasces u nedelju bez obzira na lazne glasove Tako kaze BOG a sto on kaze djavoli u ognju gore...zato iskoristi pare od droge i kriminala i bezi dok je vreme da te ne stigne Boziji sud

Milivoja

28.08.2020. 23:38

Ti si Srbin A nacija CrnoGorac nepostoji.Izmislili su je okupatori da umanje Srbiju,da je sto manja.To i danas rade.Zalosno je da prioadas tom soju.

Otpisani

29.08.2020. 00:04

Za takvu veličinu, malo je kraljevina. Trebalo je odmah carevinu da proglasite, i pripojite sebi Srbiju i Rusiju. Ako ovako nastavite, bićete deo velike Albanije, pa ćete imati istoriju još iz praistorije.

Soko

29.08.2020. 02:54

Braćo Crnogorci moje poreklo Kući i Vasojevići Svaki glas protiv Mila je Božji glas.Nemojte da se Marko Miljanov prevrće u grobu nego svi na izbore.

Boxy jr

29.08.2020. 05:07

Da nije bilo udara na srpske svetinje mozda bi imao manje problema i nekako bi se provuka na izborima.Zapad ga podrzava i moguce je da ce posle izbora kada Milo izgubi da kazu da izbori nisu bili regularni.Vidi se to lepo u Belorusiji gde ''njihov'' kandidat nije prosao .

iz glave

29.08.2020. 07:15

у ЦГ је ЦГско-МНЕгрински сукоб настао због превратништва и отпадништва МНЕгрина, а српско-цгски проблем не постоји и њега измишља власт да би се одржала као патриотска и тиме сакрила све своје мане и пороке

Goxy Beograd

29.08.2020. 07:31

Још само данас, још само данас! Од давнина вас храни и школује и издржава СРБИЈА. Гузица ти тамо, али једеш и ти и теби слични овде. Али Богу хвала, џабе крадеш и доводиш неке гласаче, остало је још мало. А онда ћемо и ове твоје по Београду да видимо. Ти пљујеш тамо, али ови болесници овде....једва чекам. А кад одеш, ево нас на мору ко некад. ЋАО

Miki

29.08.2020. 07:52

Nije Srbija protim Brace Crnogoraca i Crne gore nego je protiv tebe sto natera brata na brata,sto hoces liti bradsku krv,seme ti se zatrlo sto ucini od CrneGore!!!

Milos

29.08.2020. 07:53

Da covek ne poveruje svojim usima i ocima sta moze jedan covek da izgovori.Pa ako Srbija nije bila uz Crnu Goru ko jeste.Treba li da ponavljamo sta se sve kroz istoriju desavalo,ko jos moze da poveruje da Srbija ima nesto protiv Crne Gore naprotiv.Pa da Milo sa svojom klikom nije udarijo na Srbiju do ovoga nebih doslo.Evo vam dva primera neka Milo proba da prekine da napada Sbiju i neka povuce zakon o veroispovesti garantovano za noc ce ga progutati pomrcina,kao sto je i neke u Srbiji,a zna se i od koga,kaze stars poslovica "kada se u kolo hvatas u noge se uzdas.Milo ono sto si mentorima obecao moras da ispunis, nema nazad.Sto se tice izbora jedno je istina Milu da nije glasova od albanaca i muslimana on nikada nebih dobio izbore od svog naroda.

ANTE BAN

29.08.2020. 09:16

I dan-danas postoje ljudi, čak - dosta Srba, koji negiraju crnogorsku naciju! DOKAZ su i donji komentari! I neka; kao gradjanina E-unije i Hrvatske, sada me se taj stav ni najmanje ne tiče! Ali; itekako me se ticao dok smo bili Jugoslavija! Jer- to_DOKAZUJE- da je JUGOSLAVIJA- već u svojoj osnovi bila- NAJOBIČNIJA PREVARA- Hrvata i Slovenaca! ZAŠTO? Zato, jer su Srbima i Srbiji cg-glasovi u saveznim organima trebali samo za nadglasavanje Hrvata i Slovenaca! Čak ni članstvo u Predsjedništvu bivše SFRJ za Kosovo i Vojvodinu nije ukinuto nakon ukidanja njihove autonomije! Dakle; "Ako laže koza, ne laže rog!"

djetic

29.08.2020. 09:26

neka pobjedi koga narod zeli a nadam se da ce to ovoga puta biti opozicija.Ne smije se vise nikad dozvoliti ovolika napetos da nekazem mrznja sa obadve strane izmedju dva bratska narodaPuno ruznih rijeci se cuje i iz Srbije i CRne gore sto nevodi nicemu.Posebno sam iznenadjem upravo mrznjom iz Srbije i srpskih medija prema Crnogorskom narodu da se nemoze ni sa cim do sada uporediti.Toliko uvrede i ponizenja nijeste nikada ni priblizno uputili ni Siptarima ni ustasama ni mudzahedinimaUputili ste narodu koji je u svakom ratu koji ste vodili bijo sa vama uz vas pa i u ovom poslednjem narodu koji je za nekoliko dana na Mojkovcu izgubijo 30 posto muske populacije stiteci otstupnicu Srpskoj vojsci.DA li bi danas 30 posto muske srpske populacije procentualno oko 1.5 milijona ljudi poginulo za tri dana za Crnu goru da zarati sa nekim sjutra.

Vlada

29.08.2020. 09:45

@djetic - Ne lupaj, ne postoji nikakva mrznja iz Srbije prema CG narodu, vec prema ovom olosu Milu koji na sve nacine pokusava dugi niz god da zavadi i podeli jedan isti narod ma kako se on zvao, da bi ostao na vlasti i stitio licne interese. I delom je to uspeo, na zalost. Samo da ode i bice sve ok u vremenima ispred nas. Na ovim prostorima treba uvesti zakon ili pravilo da jedan covek moze maksimalno da bude 2 mandata na ministarskoj, premijerskoj ili predsednickoj funkciji i to samo na jednoj od ove tri. E to bi bio spas za balkanske zemlje...

Vlada

29.08.2020. 09:35

Trzaj Milo, trzaj jos koji dan... Obice ti se sav kriminal, lazi i prevare o glavu u nedelju. Crnu Goru niko uzeti nece i Crna Gora ce itekako da nastavi da zivi i bez tebe, samo jos bolje i lepse, u miru i slozi sa bracom Srbima. Svi ti koje pominjes, a koji su vladali Crnom Gorom bi te okovali u lance kao najveceg izdajnika i stetocinu Crne Gore

buki

29.08.2020. 10:45

Crni humor - Milo, kriminalac koga na vlasti drže zapadni monstrumi sa zadatkom da i iz Crne.Gore protera Srbe, ima ideju! "Čovek", koji decenijama igra kako drugi sviraju, misleći samo kako da ostane na vlasti u cilju ličnog bogaćenja, odjednom dobio ideju. Smešno, tužno, jadno, bedno i iznad svega lažno.

Ivana

29.08.2020. 15:37

Srbija samo prati tvoj bezdušni rad, nikada se nije mešala i neće da se meša. Ne postoji taj političar koji može da razdvoji narod,i da uništi crkvu. Zato molim narod Crne Gore da izađu na izbore da zaokruže broj 9.Za odbranu naših svetinja.